KEZDŐDJÖN A KALAND! | Uncharted 4 A Thief's End Végigjátszás #1Kérésetekre belekezdünk ebbe a kalandba, ez most egy indító rész, a következő részek már 1 órásak lesznek! Reméljük tetszeni fog!

Uncharted 4 az 576-ban ►

Csatlakozz hozzánk ►
Tech csatornánk ►
TheVR Shop ►
Mivel nyomjuk? ►

Honlapunk ►
Facebook ►
Twitter ►
Periscope ► @wearethevr

35 Comments

  1. Nem tudom mások, hogy vannak vele de van ezeknek a régi youtubeos végigjátszásoknak egy feelingje. Számomra sokkal élvezhetőbbek voltak ezek az epizódikus végigjátszások amikor még tényleg a játékra koncentráltak játék közben. Senki ne értse félre, még mindig szeretem amit a srácok csinálnak és amennyire tudom követem is őket még mindig, de sokszor tényleg nagyon idegesítő, hogy Pisti 20-25 percenkét megáll játék közben és beolvassa a donateket meg subokat és játék közben, meg az átvezetők közben is folyton a chatet olvassa aztán csodálkozik, hogy fogalma sincs, hogy mit hogyan kell csinálni vagy, hogy mi történt.

  2. milyen furcsa hogy pisti azt mondta az elejen hogy vegig vitte a nathan drake collection-t , mikozben nemreg mondta happy hour-ben hogy most vette meg es most fogja kivinni. :/

  3. Néha kicsit sok a színészkedés. Mindenen csodálkozni, meglepődni, "wáozni". Sok… Amúgy nincs más bajom a videóitokkal. A kedvencem az "Until Down" végigjátszás volt. Az tetszett nagyon.:)

Comments are closed.